StreetStangs.net  

Go Back   StreetStangs.net > Technical > EEC Management

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-01-2009, 05:23 PM   #1
01silver freak
Senior Member
 
01silver freak's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Eastaboga/Coldwater
Posts: 296
Send a message via AIM to 01silver freak
SCT X-cal 2

i got the gears installed and now my speedo is off can my xcal solve this problem? if so how do get to it to do this? and does anyone know of anyone within, i guess 50 miles that can reprogram my tuner? also the closest dyno to calhoun county would be where?
01silver freak is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2009, 05:30 PM   #2
SlowJoe
Mind Blowing
 
SlowJoe's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Dawsonville Ga
Posts: 3,897
ur sct will fix it.i have the sct 3 so not sure how the 2 works
__________________
Slow Joe Racing
2008 dodge ram 5.7 HEMI
1993 lx with a 289 and a 3 speed on the floor
WTB 1955 t-bird project

Last edited by SlowJoe; 04-01-2009 at 05:33 PM.
SlowJoe is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2009, 05:41 PM   #3
QWKSNKE
3v's are slow
 
QWKSNKE's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Here and There
Posts: 17,123
Quote:
Originally Posted by 01silver freak View Post
i got the gears installed and now my speedo is off can my xcal solve this problem? if so how do get to it to do this? and does anyone know of anyone within, i guess 50 miles that can reprogram my tuner? also the closest dyno to calhoun county would be where?
I thought you selected your gear ratio in the tuner
__________________
2009 Porsche Carrera S
2008 ///AMG C63.. Eurocharge Tune. RIP
2009 Hummer H3.. 35's, Tune, CAI on a 5 cylinder ..wife's
03 F250 SD.. Edge Evo, AFE Stage 1 CAI
08 GT. JBA axle back, FRPP springs, FRPP swaybars.. daughter's
01 Cobra vert... wife's

I need a new toy
QWKSNKE is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2009, 05:43 PM   #4
SlowJoe
Mind Blowing
 
SlowJoe's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Dawsonville Ga
Posts: 3,897
Quote:
Originally Posted by QWKSNKE View Post
I thought you selected your gear ratio in the tuner
you do. mine has default tune and change saved. i go to change saved and it gives me the options.
__________________
Slow Joe Racing
2008 dodge ram 5.7 HEMI
1993 lx with a 289 and a 3 speed on the floor
WTB 1955 t-bird project
SlowJoe is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2009, 08:13 PM   #5
01silver freak
Senior Member
 
01silver freak's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Eastaboga/Coldwater
Posts: 296
Send a message via AIM to 01silver freak
well i havent plugged mine in. in well a very long time almost a year back when my silver car threw some codes ill just have to mess with it
01silver freak is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2009, 11:52 AM   #6
waypastcrazy
ADDICTED TO SMALL BLOCKS
 
waypastcrazy's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: lookout mt
Posts: 1,757
I am not sure on the sct but on my fuego I have to put gear and tire revolutions per mile to keep speedo correct
__________________
http://alabamaopencarry.com/forum/index.php
One of StreetStangs class clowns!
Status:slow as hell!
NORTH EAST ALABAMA STANGS
waypastcrazy is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2009, 11:54 AM   #7
jah81592
Toooner
 
Join Date: Mar 2009
Location: Concord
Posts: 22
Send a message via AIM to jah81592
If your tuner loaded the device with end user adjustments then you should be able to select this when you go to program your vehicle. Otherwise you will have to purchase a retune. There is a dyno in Sylacauga to assist you.256-750-5007 Eric Hux or eric@huxracingusa.com
__________________
James Henson
jah81592 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 09:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.